Firmacurling er en fantastisk fin måte å koble av og være sammen med kollegaer på. Vi har alt dere trenger av utstyr, flinke, morsomme og hyggelige instruktører, samt en egen curlingbar for undervisning og rekreasjon før og etter dere har vært på isen.

IMG_4827.JPG

Hvordan funker det?

Et curlingevent hos oss starter med et miniforedrag der vi gir dere en innføring i curling. Her lærer dere basic regler, litt historikk, og teori om hvordan spillet utføres i praksis. Når alle har fått på seg riktig skotøy, (Curlingsko) og fått utdelt hver sin kost går vi på isen og lærer dere opp i de ulike teknikkene man trenger for å å spille. Dere lærer å “slide”, altså beveglsen man bruker for å sende steinene, dere får innføring kosteteknikk, samt får innsikt i kunsten å skippe, som går ut på å lese isen og steinenes bane, samt sette opp taktikken for deg og lagkameratene dine.

Etter dere har fått en teoretisk og prakisk innføring deler vi i lag og spiller kamper. Her kan våre instruktører hjelpe til med å sette opp en turnering og vi har mange alternativer og varianter ettersom hvor mange som deltar, og hvor god tid vi har tilgjengelig.

IMG_4839.JPG

PRAKTISK INFO OG PRISER

Påkledning: Når man spiller curling bør man ha litt lett og ledig tøy som tåler litt kulde. Stilongs, treningsbukse, en tykk genser og lue/tynne hansker kommer en langt med. Vi har garderober som dere kan skifte i, men vi har dessverre ikke dusjer. Til gjengjeld har har vi curlingsko og koster til dere i hallen!

Buss nr 30 går fra Oslo sentrum og til døra, ellers kan man ta taxi. Det er i perioder av året lurt å bestille taxi på forhånd. Oppmøte fem/ti minutter før start-tiden, som er da vi samles for teori. Beregn avreise til tiden dere er ferdig, det kommer ofte flere grupper inn.
Om dere ønsker å være igjen i baren/kafeen i etterkant, så gi beskjed om det på forhånd.

  • Varighet ca 3 timer

  • Kr 525 pr person.

  • Minimum 6 personer, max 20.

Denne pakken inkluderer:

1 til 2 instruktører. (Under 10 pers en instruktør. Fra 12 pers, 2 instruktører)

  • Sko & koster

  • Intro, foredrag / teori 20 - 30 min

  • Praktisk opptrening / teknikk Ca 20 - 30 min.

  • Kamper 1,5-2 timer

  • Broomstacking (evaluering / debreif) 30 min.

  • Kaffe / Te er inkludert.

Det er mulig å leie vår fantastisk hyggelige curlingbar til møter i forkant, eller fest / sosiale arrangementer i etterkant. Der har vi ulike bordspill, dartskiver, terningspill og muligheter for private eventer. Det unike med vår curlinghall er at dere får hele hallen for dere selv som sikrer en unik, intim og hyggelig atmosfære.

Det er mulig å justere på tidene her og man kan leie hallen i lenger peridoer dersom man er flere spillere eller ønsker å lage en turnering over en dag etc. Da lager vi et eget opplegg med en egen pris.

Ta kontakt med oss på :

Mail: bygdoy.curling.club@gmail.com eller ring bookingsjef Kjetil Bjørke på +47 93652463 for booking og mer info.

Betaling foregår på faktura, eller vipps, men vi jobber også med å sette opp et online betalingssystem.

IMG_4831.JPG