“Dette er det morsomste jeg har gjort med tøy på!”

Å ta med vennegjengen, bursdagsfesten, utdrikninglaget, eller storfamilen til oss er en garanti for glede, latter, hygge og kvalitetstid. Veiledet av våre dyktige og morsomme instruktører lover vi dere noen herlige timer i gode venners lag.

Vi har alt av utstyr dere trenger, og for de som er gamle nok til den slags er det lov å nyte medbragt etter man har vært på isen. Vi gjør også bursdagsfester for de litt yngre, fra 12 år og oppover. Gjør som Mr T og legg din fest hos oss. Curling is cool Fool!

skynews-mr-t-curling-winter-olympics-composite_4235762.jpg
 

Hvordan Funker dEt?

Et curlingevent hos oss starter med et miniforedrag der vi gir dere en innføring i curling. Her lærer dere basic regler, litt historikk, og teori om hvordan spillet utføres i praksis. Når alle har fått på seg riktig skotøy, (Curlingsko) og fått utdelt hver sin kost går vi på isen og lærer dere opp i de ulike teknikkene man trenger for å å spille. Dere lærer å “slide”, altså beveglsen man bruker for å sende steinene, dere får innføring kosteteknikk, samt får innsikt i kunsten å skippe, som går ut på å lese isen og steinenes bane, samt sette opp taktikken for deg og lagkameratene dine.

Etter dere har fått en teoretisk og prakisk innføring deler vi i lag og spiller kamper. Her kan våre instruktører hjelpe til med å sette opp en turnering og vi har mange alternativer og varianter ettersom hvor mange folk vi, er og hvor god tid vi har tilgjengelig.

praktisk info

Påkledning: Når man spiller curling bør man ha litt lett og ledig tøy som tåler litt kulde. Stilongs, trengingbukse, en tykk genser og lue/ tynne hansker kommer dere langt med. Vi har garderober som dere kan skifte i, men vi har dessverre ikke dusjer. Vi har curlingsko og koster til dere i hallen.

Buss nr 30 går fra Oslo sentrum og til døra, eller så kan man sykle eller ankomme med bil. Det er gratis å parkere langs veien. Tar du taxi kan det i perioder av året lurt å bestille taxi på forhånd. Vi ønsker at oppmøte foregår ca fem/ti minutter før start-tiden, som er da vi samles for teori. Beregn avreise til tiden dere er ferdig, da det kommer ofte flere grupper inn. Om dere ønsker å være igjen i baren/kafeen i etterkant, så gi beskjed om det på forhånd så finner vi ut av noe.

Vi har alt som trengs av utstyr, sko i alle størrelser.

Vi har alt som trengs av utstyr, sko i alle størrelser.

Og koster i mange farger og fasonger

Og koster i mange farger og fasonger

Vennepakke :

  • Varighet ca 2,5 timer

  • Kr 415 pr person.

  • Minimum 6 personer, max 20.

  • Betaling med Vipps, eller faktura.

Denne pakken inkluderer:

  • 1 til 2 Instruktører. (Under 10 pers en instruktør. Fra 12 pers, 2 instruktører)

  • Sko & koster

  • Intro, foredrag / teori 20 - 30 min

  • Praktisk opptrening / teknikk Ca 20 - 30 min.

  • Kamp 1,5 timer

Det er mulig å booke var fantastiske curlingbar i forkant eller etterkant for et tillegg i prisen. Se mer om baren her