Gratis studentcurling på Bygdøy!

I høst ønsker vi alle studenter i Oslo og Akershus velkomment til gratis curlingopplæring hos oss på Bygdøy!

Igjennom tre åpne gratis dager kan dere teste curling med våre dyktige instruktører.

Curling er en utrolig engasjerernde og sosial idrett som byr på teamwork, presisjon, taktikk, styrke, og konsentrasjon. Les mer om Curling her eller se curling her

Vi har alt dere trenger av utstyr!
Alt du behøver å gjøre er å dra med deg et par venner og møte opp. På kort sikt ønsker vi å starte et studentlag eller to lag i curling, men med litt lenger horisont håper vi selvsagt at flere studenter ønsker å spille divijsonspill og bli dedikerte curlingspillere : ) Vi lover dere uansett en herlig kveld med mye action, og morro!

Satsningen er et samarbeid mellom OSI, NSI, Norges Curling forbund og Bygdøy Curling Club.

Torsdag 26 september, Torsdag 3. oktober og Torsdag 10 oktober fra kl 19.00 - 2130

Påmelding: daglig-leder@osi.no eller Magnus Nedregotten i NSI magnus.nedregotten@gmail.com

Curlingrelaterte spørsmål kan rettes til Daglig leder Kjetil Bjørke på bygdoy.curling.club@gmail.com

Curlingfest 6. september!

68336178_1394710070704514_6437238601754345472_n.jpg

Helt siden sesongslutt i vår, har vi jobbet med å pusse opp og freshe opp Norges eldste og mest ærverdige curlinghall! Mange dugnadstimer, en god del kronasjer, og i herdig innsats er blitt lagt ned, og fredag 6.septmeber inviter vi curlingvenner og curlingvenners venner til å se og oppleve resultatet, samt for å feire at sesongen på Bygdøy er i gang!

Vi har pussas opp garderober, utvendig og inne har vi bygd om klubbrommet til Norges eneste og feteste curlingbar med sjel og sjarm og varme for medlemmer og besøkende. Ca 200-300 bilder og klenodier fra curlingarkivet er kuratert, så dette er nok det nærmeste man kommer et curlingmuseum i Norge.

Fredag 6.september kl 1800 inviterer vi alle curlingvenner fra hele verden til åpningsfest av BCC 2.0!

Kafeen er åpen med forfriskninger og en matbit, og det blir selvsagt muligheter for å gå på isen, der vi arrangerer en liten shoot out contest! Det blir fet musikk, Dart, Crokinole, Terningspill, juging og den beste stemninga som bare Bygdøyhallen kan by på!

Dette er et lukket event for inviterte gjester, det er lov å ha med medbragt! 30 bussen går til døra. Burde du vært invitert? Send oss en mail til bygdoy.curling.club@gmail.com så setter vi deg på gjestelista.

PS: Vi ønsker oss lettstelte planter og grønne vekster i "innflytings" presang! Utstoppa dyr, gamle curlingklenodier, plakater, planketter og andre rariteter mottas også med takk!

Bygdøy Broomstacking 2019

For fjerde året på rad inviterer vi 8 eksklusive curlinglag til sesongens hyggeligste og mest joviale turnering. Digg is, digg mat, god musikk, og høy sigarføring! Vi tar curling tilbake til den gode, gamle, skotske tradisjonen, med mange kamper og høyt fokus på Broomstacking. I år gleder vi oss ekstra mye til å invitere dere alle til vår nyopppussede curlingbar.

Bygdøy Broomstacking er en «any four curlers» turnering som går over 3 dager. Sen fredagskamp for langveisfarende. Bankett i Curlingbaren på lørdag kveld. Det blir to puljer a 4 eller 5 lag.
Kampene spilles over 6 omganger i puljespillet. Alle lag gjør også teedragninger. Noen vinner turneringa, andre vinner banketten, men her er alle vinnere!

29, 30 nov - 1 desember.
Startavgift 1600 NOK Pr lag. Lag som reiser over 40 mil får halv pris.
Fete premier, jovial stemning, og curlingnorges soleklart beste bankett.

47295576_2568778343147383_3453266440285585408_n.jpg